Debarasare mobila

Suntem la dispozitia dv. oricand, oriunde, in cel mai scurt timp!

    Solicita o cotatie:

    Tarifele noastre pentru serviciul de debarasare mobila sunt diferite si depind de detaliile telefonice oferite de client sau de rezultatul unei evaluari efectuate la domiciliul clientului. Efectuam servicii de debarasare mobila veche atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe ale acestuia , dar nu debarasam doar mobilier ci si electronice(DEE), electrocasnice, carti(pe care le donam ulterior)  sau chiar covoare, vesela si orice alte obiecte ce se pot gasi intr-o casa sau apartament ce se doreste a fi renovat sau modernizat.

    In afara de cei care vor sa scape de mobilierul vechi sunt si oameni care inlocuiesc mobilier produs dupa anul 2020 , aceia dintre noi care gandesc modern. Motivele pentru care oamenii vor sa se detaseze de obiecte de mobilier din pal sau mdf , in stare perfecta de functionare sunt diverse si anume: apreciaza traiul luxos si sunt inotdeauna la curent cu tot ceea ce apare nou si cu tot ceea ce inseamna inovatie  sau sunt preocupati la modul absurd  de curatenie iar pe fondul folosirii in exces a produselor de curatenie si a aplicarii excesiva a celor pentru curatat/sters mobila aceasta prinde un anumit miros(motiv clar pentru aceasta tipologie de clienti sa solicite un serviciu de debarasare mobila de la o companie de profil)  si nu in ultimul rand Romania incepe sa gandeasca modern , romanii nu mai vor sa le faca pe toate cum era in vechiul regim de acum 30-40 de ani (Gen maistru Ion care era si instalator si dulgher si tamplar si poate si artist in timpul liber), romanii se specializeaza intr-un anumit domeniu si incearca sa fie profesionisti in ceea ce fiecare dintre ei intreprind  iar restul serviciilor de care ei au nevoie incearca sa le externalizeze catre alti profesionisti (Iar cei care inteleg asta si gandesc modern ii schimba incet si sigur in bine si pe cei din jur, impreuna facem Romania curata), in cazul de fata  mutari mobila/ transport mobila/debarasare mobila bucuresti , mutari sedii firme, relocari internationale s.a.m.d.

    De ce sa ne alegeti pe noi atunci cand aveti ceva de aruncat?

    Va putem oferi cu siguranta cel mai bun pret deoarece incercam sa refolosim la maximum tot ceea ce debarasam de la dvs!
    debarasare-mobilaAtat mobila, cat si celelalte obiecte colectate in urma operatiunilor de debarasare mobila Bucuresti sunt destinate unui centru unde mobilierul care poate fi inca reutilizat este distribuit in anumite directii (intentia este de a nu irosi si a nu distruge nimic folositor), iar ceea ce nu se poate reutiliza este transformat in „lemn pentru incalzire”, destinat oamenilor din mediul rural care inca  folosesc aceasta metoda de incalzire!

    Pentru mutari mobila Bucuresti, in cazul in care in afara de mutarea propriu zisa aveti nevoie si de serviciul de debarasare mobila si alte bunuri, acesta poate fi pus la dispozitie in mod gratuit daca si numai daca mobilierul care trebuie debarasat se afla intr-o stare perfecta de functionare si este produs dupa anul 2017.

    Pentru orice serviciu de debarasare mobila nu este necesar sa ne contactati cu mult timp inainte pentru a face o programare, deoarece ne putem mobiliza rapid si avem nevoie doar de cateva ore pentru a ajunge la dvs. si a ne apuca de treaba!  In concluzie se poate programa o operatiune de debarasare mobilier(vechi sau modern) in aceeasi zi in care dvs solicitati acest serviciu.

    Debarasare mobila gratuit!

    Va punem la dispozitie si serviciul de debarasare mobila gratuit, doar in situatia  in care mobilierul de care dvs. nu mai aveti nevoie se afla intr-o stare perfecta de funtionare si este produs dupa anul 2017.